Zwembaddagen

zwembaddagen

De ZWEMBADDAGen zetten het zwembad en het zwemplezier in de kijker! Een kletsnat topweekend met tal van activiteiten. De zwemmers worden extra verwend en overstelpt met toffe activiteiten in en naast het water. Het is een spetterend weekend van waterrecreatie en animatie. Zwemmen is een toffe en gezonde vrijetijdsbesteding. Lokale zwembaden zorgen ervoor dat elke waterliefhebber regelmatig, dicht bij huis en in een veilige omgeving sportief kan ontspannen en een leuke tijd kan beleven in het water. De trends van (individueel) bewegen en gezond leven worden tegenwoordig overal onder de aandacht gebracht. Denk maar aan de ‘Start to’-initiatieven, de actie ‘Zot van Gezond’, de opleidingen voor bewegings-en gezondheidscoaches en de talrijke ondersteunende websites zoals ‘Fit in je hoofd’, ‘Dat voelt beter’ ... Het zwembad kan hier met een passend aanbod van cursussen en lessenreeksen handig op inspelen. Deskundige en persoonlijke begeleiding, een sport die je leert om doelen te bereiken, het ‘relax’-gevoel van water, de gezellige babbel achteraf; het zijn allemaal troeven! 

Ook verschillende zwembaden in de regio doen mee!

  • Zo is er op 17/11 een zwemmarathon in het zwembad van Zwevegem.
  • In het zwembad van Wevelgem kan je tijdens het weekend van 17, 18 en 19 november terecht voor een heel uitgebreid gamma: van een zwembadfuif voor kinderen, een duikinitiatie tot een speelnamiddag voor kinderen, het kan allemaal. Het volledige programma vind je hier.
  • Het zwembad van Waregem maakt er een volledig weekprogramma van! Een waterspeeltuin, ontbijtzwemmen, aquafitness,... Geen tijd om je te vervelen. En Kareltje en Karolientje komen langs om te spelen met de allerkleinsten. Check hier alle activiteiten!

Vergeet zeker je UiTPAS niet als je langs gaat! Ook tijdens deze activiteiten kan je UiTpunten sparen

Created at: 14/11/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid