Nieuws - meest recent

We moeten onze portie museum een tijdje missen. Dat zal ons niet beletten om de geschiedenis in te duiken of ons onder te dompelen in kunst. Grijp een hoofdtelefoon, want deze Nederlandstalige podcasts brengen de fascinerendste verhalen naar je huiskamer.


 

Muziek verblijdt jong en oud, maar achter onze favoriete tonen gaan uren denkwerk en honderden jaren geschiedenis schuil. Deze Nederlandstalige podcasts onthullen de geheimen van klassieke muziek, jazz, dance en alles daartussen.


 

Leven in corona-quarantaine: het dwingt een mens om creatief te zijn. Voel je de behoefte om even de ontsnappen aan je woonkamer? Ga samen met ons virtueel op wandel door een van onze prachtige Belgische musea.


 

Gelukkig zijn er een heleboel leuke dingen om met kinderen te doen die wel coronaproof zijn. We helpen je op weg met deze twintig survivaltips.


 

Wist je dat je ook heel wat theatervoorstellingen voor kinderen gratis kan streamen? Wel, het kan en wij maakten een lijstje.


 

Door het coronavirus zijn heel wat evenementen afgelast of uitgesteld. Gelukkig kan je de verveling te snel af zijn: deze concerten en festivals volg je gewoon vanuit je zetel.


 

De hele maand maart is het weer Jeugdboekenmaand!

20-22/3 - Kortrijk

27-29/3 - Waregem

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid