Theater Sonnevanck / Silbersee: Wij gaan op berenjacht

Muziektheater voor iedereen vanaf 4 jaar.

Muziektheaterversie van het geliefde prentenboek van Michael Rosen.

“Wij gaan op berenjacht. We gaan een hele grote vangen. 
Wat een prachtige dag! Wij zijn niet bang.”

Een voorstelling over moedig zijn, met zijn allen dwars door de modder en de sneeuwstorm sjouwen, over óvermoedig zijn en samen lekker bang zijn onder de dekens. 
Vijf zingende acteurs en een danser vertellen het spannende verhaal van een vader, zijn kinderen en hun hond die samen op berenjacht gaan. Met betoverende muziek, spel, beeld en beweging. En met een actieve muzikale rol voor de kinderen in het publiek.

Morgana Machado Marques won een Zilveren Krekel in de categorie Meest Indrukwekkende Podiumprestatie voor haar vormgeving van Wij gaan op berenjacht. “De inventiviteit van Marques is de stuwende kracht achter vertelling én verbeelding. Ze maakt het schier onmogelijke mogelijk.”,

“Er zijn maar weinig welke-leeftijd-dan-ook-plus-voorstellingen waarbij echt alles klopt. Dit is er een van.” 
(Theaterkrant)

“Een van de spannendste voorstellingen van het jaar (...) met een telkens verrassend decor en indrukwekkende zang- en acteerprestaties.” (cultureelpersbureau.nl)

Praktisch

Wanneer: dinsdag 13 februari - 15u

Waar: CC De Steiger - Waalvest 1, Menen

Info & tickets: https://ccdesteiger.be/nl/programma/theater/theater-sonnevanck-silbersee-wij-gaan-op-berenjacht.html

Media Folder

Created at: 01/02/2018

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid