p'Latsedoen

p’LatseDoen = Geef jongeren een podium en latse doen.

p’LatseDoen = Breng jongeren naar de platse om te ‘doen’.

p’LatseDoen wil in de eerste plaats een muziekfestival zijn dat Lokaal / Kuurns talent combineert met nationaal gerenommeerde bands. Op deze wijze geven ze hen een stevige duw in de rug en krijg je de kans om het eigen talent aan het werk te zien.

Met editie 2018 sloot de organisatie het oude concept af, en startten ze met een herbronning. p’Latsedoen 2.0 is geboren!

p’LatseDoen gaat dit jaar door op het grasplein van GO! campus Kuurne in de vlaskouter. Deze leuke locatie geeft p’LatseDoen een nieuwe wending en meer mogelijkheden in een groen kader.

Met Bronce en Coyote Melon krijgen onbekendere bands een podium, hetgeen waar p’LatseDoen destijds voor is opgestart.

Dit jaar worden de kleinsten niet vergeten! p’Latsedoen opent met niemand minder dan Kapitein Winokio! 

Black Leather Jacket zorgt voor onversneden en loepzuivere rock-‘n-roll, Recht uit De Afrekening van StuBru. 

Rick De Leeuw presenteerde de allereerste editie van p’LatseDoen, nu komt hij terug voor een muzikale trip doorheen z’n rijk gevulde carrière. Van “Nu of nooit” (gecoverd door De Kreuners) over “Met Hart en Ziel” (Tröckener Kecks) tot “We vieren” (uit “Zonder omweg” z’n nieuwe plaat geschreven met o.a. Frank Vanderlinden van De Mens en Koen Buyse van Zornik). Rick de Leeuw komt met o.a. Axl Peleman en Jan Hautekiet terug naar p’LatseDoen 2019!

Headliner? Les Truttes! Met een ongeziene energie en overgave zullen zij u onderwerpen aan hun beleid: een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering! Een waar machtsvertoon overgoten met een stevige portie rock ’n’ roll! Kortom, PARTY!

p’latseDoen 2019 afsluiten gebeurt ook nu weer af met een dikke vette fuif, niemand beter voor deze klus dan Dirk Stoops!

Het volledige programma:
15u30 – 16u30: Kapitein Winokio.
17:00 – 17u30: Bronce.
18u00 – 18u30: Coyote Melon.
19u00 – 20u45: Black Leather Jacket.
20u30 – 21u45: Rick De Leeuw en Band.
22u30 – 23u50: Les Truttes.
00u30 – 02u00: Dirk Stoops.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 13 juli

Waar: grasplein van GO! campus Kuurne in de Vlaskouter - Kuurne

Info & tickets: www.platsedoen.be

Created at: 01/07/2019

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid