Lux festival

 

Lux festival: dat is een prikkeling voor al jouw mogelijke zintuigen.
De geluidsgolven van heel wat dj's en artiesten sluipen jouw oren binnen. Zo komen onder andere Gunther D, Lee Anderson en Super Shake het beste van zichzelf geven op de twee podia: main stage en DJ booth. 
Heb je honger gekregen? Snuif dan de geur op van het heerlijke eten die de vele foodtrucks jou serveren. De geur leidt je naar Mexicaanse of Afrikaanse specialiteiten, pasta's, heerlijke koffie... Bereid je smaakpapillen maar voor op een breed gamma aan smaken! 

Ook aan de kids wordt gedacht tijdens het Lux festival. De leerlingen van dansschool Dursin zetten hun beste (dans)beentje voor. Hun danspassen vormen een streling voor het oog van het publiek.  Kinderen die zich graag wagen aan het betere tokkel- en slagwerk krijgen de kans om kennis te maken met hét Afrikaanse slaginstrument bij uitstek: de djembé. Wie liever deelneemt aan een 'stoerdere' activiteit, kan zijn of haar rijvaardigheid uitproberen op een echte Bobcat. De animatie wordt afgesloten met een heus vuur- en lichtspektakel. 

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om al jouw zintuigen ten volle te prikkelen! Voelen, zien, horen, proeven en ruiken. Allemaal komen ze aan bod! 

 

Praktisch

Wanneer: zaterdag 1 juni - vanaf 14u 

Waar: Parochiaal Centrum - Rollegemplaats 14, Rollegem 

Info & tickets: www.luxfestival.be

Created at: 13/05/2019

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid