KuBus 2.0

De jeugd- en cultuurdienst van Deerlijk slaan opnieuw de handen in elkaar en organiseren voor de tweede keer KUBUS. Vorig jaar was er een eerste succesvolle editie met heel wat Deerlijkse amateurkunstenaars en jeugdbewegingen. Die succesformule blijven we behouden, maar met hier en daar een nieuw accentje. Helemaal KUBUS, maar in een ‘2.0-versie’, dus.

Anders dan vorig jaar trekken we voor deze editie richting Sint-Lodewijk. Het supergezellige Pladijshof (Oude Heerweg 24) is het decor van een fantastische editie van KUBUS. We starten om 11.00 uur met een aperitiefconcert van Kandschwar. Deze jonge singer-songwriter geeft je meteen een op-en-top weekendgevoel, met zijn leuke muzikale deuntjes. Een hongerige maag na het aperitiefconcert? Die kan je dan zeker vullen bij één van onze foodtrucks of eetstandjes.

Workshops

Na de middag valt er heel wat te beleven op de hoeve. De academie toont enkele van hun creaties waar ze een heel jaar lang aan werkten. Bereid je voor op een erfwandeling met heel wat verrassende hoekjes en kantjes of verteltheater voor jong en oud. Je kan niet alleen heel wat zien, maar ook zelf aan de slag gaan met heel wat workshops. Een greep uit het aanbod:

  • Start-to-dj: ben jij de nieuwe Dimitri Vegas? Of eerder?
  • Podiumkriebels: zit er in jou ergens een podiumbeest verscholen?
  • Boomwhackers: met plastic buizen muziek maken? Kunnen we!
  • Paletbouwen: afgedankte paletten, het ideale bouwmateriaal.

Voorstelling cultuurseizoen

We stellen in de namiddag het seizoensaanbod van OC d’Iefte voor seizoen 2019-2020 voor. Benieuwd welke voorstelling perfect bij jou past? Kom luisteren. Je kan meteen als eerste een abonnement bestellen!

ShareFair

Doorlopend, tussen 11.00 en 18.00 uur, loopt de ShareFair van KVLV Deerlijk. Heb je boeken liggen die je niet meer nodig hebt? Heb je zin om eens te komen snuisteren in boeken uit andere boekenkasten? Dan kan je jouw boeken binnenbrengen én misschien wel met een ander boek terug naar huis gaan. Alle soorten boeken zijn welkom!

Kampvuurmuziek

Om 18.00 uur komen de sympathieke mannen van de folkgroep Folk Road Show langs als afsluiter. Met hun aangename kampvuurmuziek sluiten ze een fijne dag op een ideale manier af en bereiden ze ons als de beste voor op een warme zomer.

Doorlopend is er een gezellige bar en kan je overal wel wat beleven. KUBUS is een gratis activiteit voor jong en minder jong.

 

Praktisch

Wanneer: zaterdag 25 mei - vanaf 11u00

Waar: Het Pladijshof - Oude Heerweg 24, Deerlijk 

Info & tickets: www.deerlijk.be 

Created at: 13/05/2019

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid