Johan Verminnen - Plankenkoorts

De positieve stress van een artiest, alleen in zijn kleedkamer, de niet te temmen gedrevenheid om elk concert telkens opnieuw alles uit de kast te halen, zeg maar de ‘Plankenkoorts’ -zelfs na 50 (!) jaar carrière- zijn het uitgangspunt voor de nieuwe tournee van Johan Verminnen.

Want binnenkort is het 50 jaar geleden dat de zanger officieel zijn loopbaan begon: in 1969 werd de piepjonge spring-in-‘t-veld op nauwelijks achttienjarige leeftijd laureaat van de wedstrijd ‘Ontdek de Ster’, zeg maar ‘The Voice van Vlaanderen’ die de toenmalige openbare omroep in die jaren organiseerde. De rest is geschiedenis, weliswaar een erg rijk gevulde geschiedenis. 

En zo presenteert de nieuwe tournee de grootste successen en de belangrijkste liedjes uit Verminnens loopbaan. Eens te meer zal het publiek bovendien kunnen beleven hoe kwaliteitsvol zijn vaste begeleidingsband klinkt.
Nog dit: ondanks de royale keuze van klassiekers en het recent opgenomen nieuw studiowerk schreef Johan Verminnen nog enkele volstrekt verse liedjes voor de tournee. Nooit stilvallen is de boodschap.

Proost! Op vijftig jaar Johan Verminnen!

Media Folder

Praktisch

Wanneer: zaterdag 13 oktober - 20u

Waar: Gemeentelijk Theatercentrum Zwevegem - Otegemstraat 18A, Zwevegem

Info & tickets: cultuur@zwevegem.be

Created at: 27/09/2018

Reactie toevoegen

Reacties

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid