Film in Budascoop: Song to song

De Kortrijkse congé is begonnen en velen knijpen er dan ook tussenuit en genieten van een welverdiende ontspannende reis naar één of ander warm (of koud) vakantieoord. 

Er zijn echter ook thuisblijvers, die het Belgische, wisselvallige weer erbij moeten nemen. Voor hen heeft de Budascoop echter goed nieuws! De hele zomer lang kan je namelijk elke avond om 20u15 genieten van een staaltje straffe cinema! Wie liever niet te laat naar de cinema komt, kan van vrijdag tem zondag ook om 18u een film meepikken. 

Vanaf 25 juli wordt bijvoorbeeld het muzikaal liefdesverhaal "Song to Song" vertoond van de regisseur Terrence Malick. Het moderne verhaal speelt zich af in de muziekscene van Austin, Texas. De jonge ambitieuze Faye papt aan met muziekproducent Cook in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. 

Wanneer ze echter BV ontmoet, ontdekt ze wat echte liefde is. Cook verleidt op zijn beurt een serveerster die worstelt met zijn buitensporig leven. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen in een verstikkend web van verleiding en verraad. Met medewerking van o.a. Iggy Pop, Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chilli Peppers. 

De commentaren in de recensies over de film spreken alvast boekdelen (of net niet): "Soms is het heerlijk meedrijven op de flow van Malick." "Een bloedmooi ogende dromerij van een 73-jarige puber."


Praktisch

Wanneer: dinsdag 25 juli tem maandag 15 augustus - 20u15 of 18u 

Waar: Kunstencentrum Buda - Kapucijnenstraat 10 Kortrijk

Info & tickets: www.budakortrijk.be/nl/festivals/zomer-in-budascoop-2 - 056 22 10 01

Created at: 25/07/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid