Festival in Kortrijk

De zomerconcerten in Kortrijk zitten er bijna op. Maar ze eindigen niet voordat er nog eens goed gefeest wordt. Op zondag 20 augustus staat er namelijk een nog grotere en kleurrijkere variant op het programma: Festival in Kortrijk! 

Het muziekfeest voor jong en oud maakt van de Grote Markt een ontmoetingsplaats waar lachen, dansen, zingen en verbazing centraal staan. Dat het lachen en verwonderen geblazen zal zijn, bewijst opener Gili. Hij is naast comedian ook mentalist en brengt een combinatie van humor en illusionisme. Openvallende monden van verbazing zijn bij zijn festival set geen uitzondering!

Daarna is het de beurt aan sfeervolle klepper De Dolfijntjes. Zij slaan na vier jaar stilte nog eens toe met hun West-Vlaamse waanzin! Een een optreden dat je niet mag missen dus!
Met zonsondergang in zicht bedwelmen we ons ‘lepeltjesgewijs’ met de heerlijke vibes van Bart Peeters en zijn ensemble.

Dj Guilly sluit de avond af met een mix van meezingers, eeuwige evergreens en dansbare feestmuziek. Kortom: de VZW Feest in Kortrijk heeft het wel begrepen op het spreekwoord "Go out with a bang".

Praktisch

Wanneer: zondag 20 augustus - 17u00

Waar: Grote Markt - Kortrijk

Info & tickets: www.kortrijk.be 

Created at: 07/08/2017

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid