Feest in het Park

FEEST IN HET PARK
Op 9 juni gaat het park in Wevelgem terug open (met een feest natuurlijk). Vanaf 16 uur komt het park zinderend tot leven. 

ANIMATIE
Huis Alma, Oenanthe en Spellenclub 13 zorgen voor animatie. Neem zotte foto’s bij Foto Loco, kom tot rust in STIL, vaar met een bootje op de vijver, zoef door het park met de deathride, test de escaperoom of volg het blotevoetenpad. Huis Alme zorgt voor een pieterpeuterbad, DIY springkasteel, verkleedkoffers, fotoshoots, een fort uitkijktorens en meer. Dat voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

FOODTRUCKS
Vergeet ook je picknickdeken niet als je wil genieten van het lekkers op de weide. Foodtrucks: Lunette, Mi Kaaza, Wevelgemse Pannenkoeken, Libbrecht ijs, Tom's Grill Mobil, Croque en-route.

FEESTELIJKE OPENING met 't Schoon Vertier - 19 uur
Een wervelende cabaretband vol dans en aanstekelijke muziek. Deze 17 koppige band is feest, amusement, enthousiasme, pure emotie en een waterval aan muzikale passie. Met drumsticks, snaren, koper en danseressen op volle toeren zullen ze het publiek aan de grond nagelen.

LIVE MUZIEK met The Green Onions - 20 uur
The Green Onions: The vintage pop company! Met het nodige enthousiasme en aangepaste outfits, brengen de Onions veertig jaar muziekgeschiedenis tot leven. De nummers worden in elkaar verweven met hedendaagse elektronica waardoor het concert een ongelofelijke powermix wordt! Eén van de beste coverbands van Vlaanderen!

LICHTSHOW en DJ SET met The Love Dj's - 22 uur

Praktisch

Wanneer: Zaterdag 9 juni - 16u

Waar: Park Wevelgem - Vanackerestraat 16, Wevelgem

Info: https://www.wevelgem.be/feestinhetpark

Created at: 24/05/2018

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid