Café Congé 2019

Jeugdraad Deerlijk, met ondersteuning van jeugddienst en cultuurdienst Deerlijk, organiseert naar jaarlijkse traditie opnieuw het muziekevenement Café Congé. De Deerlijkse jeugd slaat de handen in elkaar om op de eerste drie donderdagen van juli (4, 11 en 18 juli) de bezoekers een topervaring te bezorgen. Op het programma staat zoals altijd een ideale mix van beginnende artiesten en gevestigde waarden. Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop en voorzien we een tweede, klein podium waarop afwisselend met het hoofdpodium gespeeld zal worden. Dubbel zoveel muziek en dus dubbel zoveel plezier. 

Op donderdag 11/7 komen George Dylan, Alive, Kanschwar en Gräns langs , op donderdag 18/7 komen Bluelink, Boundless en Congazz.

Zin om van deze bands te genieten op Deerlijks grondgebied? Breng dan zeker eens een bezoekje aan Café Congé. Dit jaar gaan de edities terug door in Centrumschool De Beuk, Sint-Amandusstraat 26 te Deerlijk. De optredens zijn volledig gratis en iedereen is welkom vanaf 19.30 uur om zich te laten gaan op de dansvloer of om gezellig te genieten van een biertje.

Meer info kan je steeds terugvinden op de Facebookpagina Café Congé. Dit is een UiTPASevenement dus er kan een puntje gespaard worden aan de drankkaartenstand. We voorzien ook een omruilvoordeel. In ruil voor 5 UiTPASpunten krijg je een gratis drankje naar keuze.

Praktisch

Wanneer: donderdag 11 en 18 juli

Waar: Centrumschool De Beuk, Sint-Amandusstraat 26 - Deerlijk

Info & tickets: https://www.facebook.com/cafecongedeerlijk/

Created at: 01/07/2019

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid