Bockor Rock Festival

Bockor Rock, een gratis muziekfestival, verhuist na 4 edities in Kortrijk en verhuist naar Wevelgem. Het park, uitgerust als evenementenweide, was dan ook één van de troeven om naar Wevelgem te komen.
Bockor Rock is een festival met voor elk wat wils. Op vrijdag mikken ze op een iets jonger publiek, op zaterdag een breed publiek en op zondag op gezinnen met kinderen. Uiteraard is elke leeftijdsgroep welkom op alle dagen! Maar zo zorgen ze ervoor dat iedereen een reden heeft om minstens één keer af te zakken naar het festival.

De line-up doet alvast dromen. Jonge, beginnende bands wisselen af met gevestigde waarden en artiesten die een verrassende zijsprong maken zoals Brennt, de zanger van Stake die hier solo komt optreden. Een must voor de fans! Op vrijdag komt Preuteleute, altijd goed voor ambiance. Tel daarbij nog In Your Honour, Set Animal en Whorses, dat staat naar eigen zeggen garant staat voor ‘noise rock from Kortrijk’.  

Zaterdag is de dag bij uitstek voor iedereen, van muziekliefhebbers tot festivalgangers, met o.a. 2 Fabiola, Bony Macaroni uit Nederland, Peer, Brahim, Ping Pong Club, Vito, Geppeto and the Whales en The Lighthouse. Frisse, dansbare popsongs, een streep R&B, pop, rock en grooves, voor elk wat wils!

Zondag gericht op gezinnen met kinderen, waarbij zowel jong als oud zich kan ontspannen. Help!, een Beatles tribute band, Starlings, met Kato Callebaut en Tom Dice, MNBS, Freaky Age, indie met blues en rock invloeden, en Green Onions, de coverband bij uitstek.

Heel veel keuze dus, en sowieso ontdek je nieuwe muziek. Een echte ontdekkingstocht!

Spot de UiTPAS caravan

UiTPAS komt tijdens de zomer naar jou toe! Met de UiTPAS caravan trekt UiT in de zomermaanden de regio rond. Heb je de caravan gespot? Kom ons dan zeker een bezoekje brengen. Aan de caravan krijg je meer informatie over de UiTPAS, kan je GRATIS je persoonlijke UiTPAS registreren en alle pashouders kunnen er punten sparen en omruilen.

Praktisch

Wanneer: 23, 24 & 25 augustus

Waar: Evenementenweide - Park Wevelgem

Info & tickets: https://www.bockorrock.be/

Created at: 09/07/2019

Reactie toevoegen

Reacties

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid