Alcatraz 2018

Alcatraz, het festival dat menig metalhart sneller doet slaan, strijkt ook dit jaar weer neer op het weidse veld van de Lange Munte in Kortrijk. Intussen is het Hard Rock & Metal festival aan z'n 11e editie toe. En ook dit jaar staan er weer kleppers van formaat op het programma! 

Alcatraz groeit elk jaar meer en meer. Sinds vorig jaar is de Swamp stage een begrip! ‘Wie het vorig jaar allemaal niet genoeg vond en het graag wat harder wilde, spoedde zich naar de tent. Dat concept blijft voor de komende editie behouden, ook wat de invulling van de tentstage betreft’, aldus de organisatie. Op dit tweede podium komen de betere bands uit de subgenres aan bod: van stoner tot death en black metal.

 Wie graag wil kamperen in stijl, kan terecht op de Eagle's Plaza. Je kan er een DIY kampeerpakket kopen zodat je deze alvast niet moet meesleuren naar het festival. Een unieke ervaring kan je beleven als je er kampeert in een Tipi tent, die daar voor jou al klaarstaat. Je hoeft enkel nog je slaapzak mee te brengen! Wil je net nog dat tikkeltje meer luxe? Dan kan je ook een gezellige Bell tent huren.

Ben je vergeten drank of eten mee te nemen naar de camping? Dan kan je vanaf opnieuw terecht in de Camping Shop! Hier kan je terecht voor alle kleine aankopen die een kampeerder nodig heeft. Er is ook een opblaasservice aanwezig om je luchtmatras te laten opblazen Heb je te veel foto's en video's genomen waardoor je gsm plat is? Koop of huur dan een Alcatraz powerbank bij de oplaadservice op de camping!

Eén ding is zeker: met kleppers als onder andere Status Quo, Limp Bizkit, Sepultura, Helloween en Dimmu Borgir belooft het een editie te worden waar moshpits en headbangers zeker niet zullen ontbreken! Daaraan valt, net zoals in gevangenis Alcatraz, niet te ontsnappen! 

Media Folder

Praktisch

Wanneer: vrijdag 10 augustus tem zondag 12 augustus 

Waar: Sport Campus Lange Munte - Bad Godesberglaan 22 Kortrijk 

Info & tickets: www.alcatraz.be 

Created at: 17/07/2018

Reactie toevoegen

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid