Jouw UiTPAS

Telkens je deelneemt aan een UiTPAS activiteit kan je punten sparen en deze kan je inruilen voor heel wat leuke voordelen, attenties en kortingen! Maar hoe weet je precies hoeveel punten je hebt en op welke voordelen je recht hebt? 

Registreer je UiTPAS!

Surf naar uitinzuidwest.be/uitpas, daar vind je de mogelijkheid om je aan te melden (kader aan de rechterkant). Als je je voor de eerste keer aanmeldt dan geef je jouw UiTPASnummer en geboortedatum in. 

Registratie UiTPAS

Heb je je al eens aangemeld met je UiTPASnummer, dan krijg je de melding dat je UiTPAS reeds geregistreerd is. Je kan je dan aanmelden met je UiTiD. Met je persoonlijke UiTiD-account van UiTinVlaanderen kan je op verschillende websites aanmelden. Klik hier voor meer informatie over UiTiD.

Met je UiTiD kan je je dus telkens aanmelden om je punten te bekijken, de omruilvoordelen die je kan opnemen én de omruilvoordelen waarvoor je nog enkele punten te kort komt. Hieronder vind je een voorbeeld van hoe het er uit ziet:

Voorbeeld geregistreerde UiTPAS

Afmelden

Wil een andere pashouder zijn/haar punten bekijken op dezelfde computer? Meld je dan eerst af! Je vindt de afmeldknop in de rechterbovenhoek (onder de facebooklink).

Benieuwd naar een overzicht van alle omruilvoordelen? 

omruilvoordelen

Wil je op de hoogte gehouden worden van UiTPAS activiteiten en omruilvoordelen? Schrijf je hieronder dan in voor de UiTmail, onze 2-wekelijkse nieuwsbrief.

Inschrijven voor UiTmail

Ik wil terug naar de UiTPAS pagina

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid