De UiTPAS: jouw vrijetijdskaart in Vlaanderen!

De UiTPAS  is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen.

Een vrijetijdskaart voor iedereen

UiTPAS staat op naam en is levenslang geldig. Ieder lid van jouw gezin kan dus een UiTPAS hebben. De pas is er al voor kinderen vanaf 3 jaar. Met je UiTPAS kan je punten sparen en ruilen bij alle UiTPASactiviteiten en UiTPASaanbieders in heel Vlaanderen! Mensen in armoede kunnen een korting krijgen op iedere UiTPASactiviteit.

Ga met je identiteitskaart langs bij één van de verkooppunten in je gemeente en koop een UiTPAS voor €3. Mensen met een laag inkomen kopen de UiTPAS voor €1. Geen idee waar je in je buurt een UiTPAS kan krijgen? Klik op onderstaande link!

Vind een verkooppunt UiTPAS


 

Punten sparen en ruilen

Met je gespaarde punten kan je heel wat voordelen omruilen. In alle UiTPASgemeentes in Vlaanderen kan je op zoek gaan naar een korting, gadget of cadeau of een unieke beleving en dat bij meer dan 2000 organisatoren! Denk aan gratis tickets voor een voorstelling, een korting op een boek, een drankje na een concert en zoveel meer!

Vind omruilvoordelen


 

Kortingskaart voor mensen met een laag inkomen in Zuid-West-Vlaanderen

De UiTPAS is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Je ontvangt een UiTPAS Zuidwest aan €1 en kan genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPAS-activiteiten in de steden en gemeentes in Zuid-West-Vlaanderen! Meer info over UiTPAS aan kansentarief kan je verkrijgen bij het OCMW of het Sociaal Huis in je gemeente. Klik op de link en kom te weten waar het OCMW zich in jouw gemeente bevindt.

Contactgegevens OCMW's Zuid-West-Vlaanderen

 

 

 

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid