Zwemglinsters: dive-in cinema

Hakuna matata! Je hebt geen zorgen, zorg maar dat je geniet. En genieten kan op vrijdag 20 december want dan wordt zwembad De Treffer het decor voor een gezellige dive-in cinema. De cultuur- en sportdienst toveren het zwembad om tot een sfeervolle cinema waar je kan kijken naar de muzikale fantasiefilm The Lion King. Maak kennis met het schattige welpje Simba, zijn vader Mufasa, het olijke duo ...


Waar
Zwembad De Treffer
Meersstraat 5, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Stadswinkel Waregem
Prijs
€ 7.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.4 Basistarief: 7,00 €; Zwemabonnees: 4,00 €

Hakuna matata! Je hebt geen zorgen, zorg maar dat je geniet. En genieten kan op vrijdag 20 december want dan wordt zwembad De Treffer het decor voor een gezellige dive-in cinema. De cultuur- en sportdienst toveren het zwembad om tot een sfeervolle cinema waar je kan kijken naar de muzikale fantasiefilm The Lion King.

Maak kennis met het schattige welpje Simba, zijn vader Mufasa, het olijke duo Timon en Pumba en nog veel meer! Geniet mee van dit groots avontuur terwijl je dobbert in het water en smult van popcorn.

Blijf je liever droog? Volg de film dan vanuit comfortabele zeteltjes. Mis deze unieke filmervaring voor jong en oud niet! De deuren openen om 19.30u., de film start stipt om 20.00u.

Zwemglinsters is ten voordele van de Warmste Week! De opbrengst gaat naar vzw Ten Anker.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid