Yoga op dinsdag 22/09

Het woord Yoga komt uit het Sanskriet (Oud-Indische taal) en betekent samenbrengen, eenheid, in de zin van het één maken van lichaam en geest, de mens met zijn hogere natuur, het Zelf. Zo ook is de naam van onze yogakring ontstaan. Samsva betekent: samen (sam) met zichzelf (sva vanuit het Frans soi). Met andere woorden, yoga stelt je voor aan iemand die je niet kent: jezelf. Dat is de basis ...


Waar
Ter Muncken dojo
Doorniksesteenweg 226, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Sportdienst Avelgem
Prijs
€ 3.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.6 Standaard: € 3,00
Reservatie
Bestel tickets

Het woord Yoga komt uit het Sanskriet (Oud-Indische taal) en betekent samenbrengen, eenheid, in de zin van het één maken van lichaam en geest, de mens met zijn hogere natuur, het Zelf.

Zo ook is de naam van onze yogakring ontstaan. Samsva betekent: samen (sam) met zichzelf (sva vanuit het Frans soi). Met andere woorden, yoga stelt je voor aan iemand die je niet kent: jezelf. Dat is de basis van Yoga. Yoga geeft je een identiteit, het verenigt je met jezelf.

Dit alles wordt bereikt door middel van ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, rek-, strek- en evenwichtsoefeningen, evenals meditatie. De yogaconcentratie leert je jouw geest concentreren en toont je de weg naar de rust en de vrede die in jou aanwezig zijn.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid