Yin Yang Yoga

Yin en Yang staat voor balans. Balans tussen stil en dynamisch, langzaam en snel, vrouwelijk en mannelijk. Het een kan niet zonder het ander; tegenstellingen die elkaar versterken, waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn. In een yin yang yogales combineren we de zachte aanpak van yin met het actieve van yang. Bij yin houden we de houdingen langer aan, zo heb je ...


Waar
Het kleurenhuis
Gullegemstraat 63, 8560 Wevelgem
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 54.0 Basistarief: 54,00 €
Contact
soulovemetnele@outlook.com
Fax: 0479 871 345
Leeftijd
18+

Yin en Yang staat voor balans. Balans tussen stil en dynamisch, langzaam en snel, vrouwelijk en mannelijk. Het een kan niet zonder het ander; tegenstellingen die elkaar versterken, waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn.

In een yin yang yogales combineren we de zachte aanpak van yin met het actieve van yang.
Bij yin houden we de houdingen langer aan, zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en dieper te ontspannen in de houdingen. De combinatie van stretchen, gericht belasten en ontspannen brengt meer soepelheid in het bindweefsel en gewrichten. Yin yoga doet je grenzen verkennen en legt de focus op het loslaten van weerstand in een bepaald deel van het lichaam.
Bij yang is ons lichaam, geest en ademhaling met elkaar in beweging, waardoor we de energie in ons lichaam activeren en fysiek worden uitgedaagd. Hierdoor bereiken we kracht, focus en stabiliteit.

Je dient je vooraf in te schrijven voor de volledige reeks, 6 sessies. Je kan me contacteren: soulovemetnele@outlook.com.
Kostprijs: 54 € voor de volledige reeks

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid