Wandel- en fotozoektocht Wevelgem 2020

Op deze wandeling (circa 10 km) komt u langs plaatsen die sterk verbonden zijn met de geschiedenis van Wevelgem. Over deze specifieke plaatsen worden vragen gesteld waarvan het antwoord ter plaatse kan gevonden worden. Daarnaast zijn er een viertal vragen die betrekking hebben op het ganse traject. U kan de wandeling gerust in 2 of meer keren doen. Er zijn 2 passages, respectievelijk een 200 ...


Waar
Sint-Hilariuskerk
Grote Markt, 8560 Wevelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Wibilinga vzw heemkring Wevelgem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
secretariaat@wibilinga.be
Links

Op deze wandeling (circa 10 km) komt u langs plaatsen die sterk verbonden zijn met de geschiedenis van Wevelgem. Over deze specifieke plaatsen worden vragen gesteld waarvan het antwoord ter plaatse kan gevonden worden.
Daarnaast zijn er een viertal vragen die betrekking hebben op het ganse traject.
U kan de wandeling gerust in 2 of meer keren doen.

Er zijn 2 passages, respectievelijk een 200 en 100 meter moeilijker toegankelijk voor rolstoelgebruikers (kiezelsteentjes).

De fotozoektocht loopt van 15 juli tem 15 september 2020.
Iedereen kan deelnemen.
Traject en antwoordblad liggen ter beschikking in het gemeentehuis, bibliotheek en in De Stekke. Op eenvoudig verzoek via mail naar secretariaat@wibilinga.be wordt een exemplaar verzonden.
Per wandeling (Moorsele, Wevelgem) zijn 3 prijzen:
Wevelgemse kadobonnen van respectievelijk 25 euro, 20 euro en 15 euro voor de top drie van de winnaars. Bij ex aequo duidt een onschuldige hand de winnaar aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid