Vintage Factory - Bevestigd2020

Na een geslaagde eerste editie is de hipste boetiek van West-Vlaanderen eindelijk terug van weggeweest! Wil jij jouw kleerkast verrijken met hippe en tweedehands kledij? Kom dan op 16 augustus langs op de Bolwerk Vintage Factory. Van 10u00 tot 18u00 kan je komen snuisteren en onderhandelen voor interessante stukken! Een ‘nieuwe‘ zomerjurk of trendy vintageschoenen? Je vindt het allemaal hier! ...


Waar
Bolwerk
Spinnerijstraat 105, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Bolwerk

Na een geslaagde eerste editie is de hipste boetiek van West-Vlaanderen eindelijk terug van weggeweest!

Wil jij jouw kleerkast verrijken met hippe en tweedehands kledij? Kom dan op 16 augustus langs op de Bolwerk Vintage Factory.

Van 10u00 tot 18u00 kan je komen snuisteren en onderhandelen voor interessante stukken! Een ‘nieuwe‘ zomerjurk of trendy vintageschoenen? Je vindt het allemaal hier!

Even genoeg geshopt? Geniet van fijne plaatjes, een gezellige sfeer, drank en versnaperingen!

Je kan ook zèlf actief deelnemen! Heb je veel leuke kledij en accessoires in je kast die een tweede thuis verdienen? Reserveer dan snel jouw standplaats!

Standgeld: €5 per persoon.

Wij voorzien per stand een tafel van 1m x 2m en een drankbon. Rekken en kapstokken worden door de verkoper zelf voorzien. De focus leggen we op kledij en accessoires, dit is geen rommelmarkt.

Wees snel (plaatsen zijn beperkt) en schrijf je in via een mailtje naar lisa@bolwerk.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid