Openluchtcinema: The Rocky Horror Picture Show OF Grease

Ook dit jaar komt er, in samenwerking met Stad Kortrijk, een uitgebreide reeks openluchtfilms in het prachtige en feeërieke kader van Broelkaai 6. Keuze via Facebook poll: Clash of the musicals! Jij beslist! --The Rocky Horror Picture Show-- De bekendste, de beruchtste en de meest aanstekelijke midnight movie ooit. Het kitscherig Frankenstein-verhaal groeide uit tot de cult-singalong orgie van ...


Waar
Tuin Broelkaai 6
Broelkaai 6, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
BUDA Kunstencentrum
Prijs
€ 2.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.4 Basistarief: 2,00 €
Contact
Fax: 056 22 10 01
Links

Ook dit jaar komt er, in samenwerking met Stad Kortrijk, een uitgebreide reeks openluchtfilms in het prachtige en feeërieke kader van Broelkaai 6.

Keuze via Facebook poll: Clash of the musicals! Jij beslist!

--The Rocky Horror Picture Show--
De bekendste, de beruchtste en de meest aanstekelijke midnight movie ooit. Het kitscherig Frankenstein-verhaal groeide uit tot de cult-singalong orgie van de eeuw.

Het verhaal begint als de typische horrorfilm: op de terugweg van een huwelijksfeestje raken Brad en Janet de weg kwijt. Gelukkig is er een kasteel in de buurt… het kasteel Frankenstein. De bewoner Dokter Frank-N-Furter en zijn vrienden zijn afkomstig van de planeet Transsexual.

--Grease--
De meest succesvolle Hollywood musical ooit! Danny (John Travolta) swingt in strakke leren jack in de armen van Sandy (Olivia Newton John). Of toch op vakantie. Als Sandy ineens op Danny’s school verschijnt, lijkt de liefde verdwenen. Tell me more, tell me more, komt dat nog goed?

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid