Natalia & Jef Neve

Het lijkt een of andere uitdaging voor een nieuw tv-format, maar niets is minder waar: Natalia en Jef Neve staan samen op ons podium. Deze twee kemphanen, euhm … Kempenaren kwamen elkaar al een paar keer per toeval tegen op het podium en steeds spatte het plezier ervan af. In die mate dat de artiesten besloten om elkaar eens muzikaal uit te dagen. Geen toeters en bellen rond Natalia, geen ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 45.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 9.0 Basistarief: 45,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Het lijkt een of andere uitdaging voor een nieuw tv-format, maar niets is minder waar: Natalia en Jef Neve staan samen op ons podium.

Deze twee kemphanen, euhm … Kempenaren kwamen elkaar al een paar keer per toeval tegen op het podium en steeds spatte het plezier ervan af. In die mate dat de artiesten besloten om elkaar eens muzikaal uit te dagen. Geen toeters en bellen rond Natalia, geen ‘standaard’ ritmesectie bij Jef, maar één en al oor voor elkaar en elkaars muziek. Ze gaan op zoek naar manieren om hun songs uit te puren, te strippen en zo te brengen dat ze je helemaal van je sokken blazen.

Combineer het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen met de meest veelzijdige pianist van dit moment en je krijgt gegarandeerd vuurwerk! Maar ook veel plezier, veel gelach, emoties, maar bovenal prachtige muziek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid