Music for Life - Inleefsessie Autisme - Avond

Mensen zonder autisme kunnen lezen en leren over autisme, maar hoe het voelt om autisme te hebben is nog een andere zaak. Tijdens de inleefsessie kan je zelf aan de hand van concrete opdrachten ervaren hoe mensen met autisme de wereld beleven. Via diverse inleefmethodieken dompelen we je onder in het ‘autistisch denken en voelen’. Jouw ervaring wordt gekaderd en aangevuld met echte verhalen ...


Waar
OC De Troubadour
Vlaswaagplein 3, 8501 Bissegem (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vlaamse Vereniging Autisme
Prijs
€ 15.0 Basistarief: 15,00 €
Reservatie
forms.gle/R2AMUz696GUvoFYW6
Contact
ann@autismevlaanderen.be
Leeftijd
16+
Links

Mensen zonder autisme kunnen lezen en leren over autisme, maar hoe het voelt om autisme te hebben is nog een andere zaak. Tijdens de inleefsessie kan je zelf aan de hand van concrete opdrachten ervaren hoe mensen met autisme de wereld beleven. Via diverse inleefmethodieken dompelen we je onder in het ‘autistisch denken en voelen’. Jouw ervaring wordt gekaderd en aangevuld met echte verhalen van mensen met autisme. Kortom, een aanrader voor iedereen die in onze samenleving ruimte wil geven aan mensen met autisme zodat ook zij zichzelf kunnen zijn. We willen iedereen de kans geven zich onder te dompelen in de ervaring van mensen met autisme, vandaar dat we vanaf nu in elke provincie een breed toegankelijke inleefsessie organiseren. De inleefsessies autisme worden georganiseerd mede dankzij de steun van Vlaamse overheid, Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Omwille van het praktisch karakter is inschrijven noodzakelijk.

Aanmelden en betalen kan bij het standje "Inschrijvingen":
• voor de Inleefsessie een half uur voor het startuur

Je mag altijd vroeger langskomen of blijven hangen achteraf. De bar blijft de hele dag geopend en in de namiddag serveren we pannenkoeken. Wie weet vind je nog leuke kerstkadootjes op de standjes van onze actievoerders.

Wanneer je er toch niet bij kan zijn, graag ook een seintje vooraf zodat we mensen die op de wachtlijst staan kunnen verwittigen.
Vergeet niet om voor elke aanwezige het formulier in te vullen.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het zou dus leuk zijn als je ons evenement met jouw netwerk wil delen. Je mag altijd het inschrijvingsformulier doorsturen om mensen warm te maken om met jou mee te komen: https://forms.gle/hXUaayA82kX39XQi6 .
Op Facebook vind je het evenement via deze link: https://www.facebook.com/events/1243952382460282/
Op onze website vind je alles op: https://autismevlaanderen.be/autismeforlife

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid