MARX | Johan Heldenbergh

Een van de grootste Vlaamse acteurs kruipt in de huid van één van de grootste filosofen! Johan Heldenbergh is Karl Marx!. In de theatermonoloog kijkt één van de invloedrijkste denkers uit de geschiedenis terug op zijn bewogen leven en denken. Waarin heeft hij zich vergist? Waarin kreeg hij gelijk? In welk opzicht is zijn filosofie vandaag nog steeds relevant en bevrijdend? In tijden van ...


Waar
Kubox
Kattestraat 188, 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vrijetijdsdienst Kuurne
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €
Reservatie
www.kuurne.be/tickets
Contact
tickets@kuurne.be
Fax: 056362050
Leeftijd
14+
Links

Een van de grootste Vlaamse acteurs kruipt in de huid van één van de grootste filosofen! Johan Heldenbergh is Karl Marx!.

In de theatermonoloog kijkt één van de invloedrijkste denkers uit de geschiedenis terug op zijn bewogen leven en denken. Waarin heeft hij zich vergist? Waarin kreeg hij gelijk? In welk opzicht is zijn filosofie vandaag nog steeds relevant en bevrijdend?
In tijden van onzekerheid en ongelijkheid is deze theatermonoloog een confronterend, kritisch en gloedvol pleidooi voor vrijheid en menselijke waardigheid.

Na de alom bejubelde monoloog 'Socrates' maakte theatermaker Stefaan van brabandt deze langverwachte opvolger in de reeks van filosofen-monologen.
Johan Heldenbergh kennen we allemaal van het witte doek ('The Broken Circle Breakdown', 'Massis', 'De Helaasheid Der Dingen',...) maar ook op de planken is hij een van de strafste acteurs van ons land!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid