Landscapes 2.0, parcours langs kunst en gamedesign

In de exporeeks Landscapes volg je beeldenmakers van vroeger en nu in hun zoektocht naar technieken om landschappen zo overtuigend en toegankelijk mogelijk te maken. Landscapes 2.0 verkent de raakvlakken tussen schilderkunst en gamedesign, maar toont ook hoe hedendaagse kunstenaars uit diverse technieken putten om nieuwe, indrukwekkende omgevingen te scheppen. In dit parcours van uitzonderlijk ...


Waar
Kortrijk 1302
Begijnhofpark z/n, 8500 Kortrijk
Wanneer
Van 5 november 2019 tot 15 december 2019 (do van 14:00 tot 18:00, vr van 14:00 tot 18:00, za van 14:00 tot 18:00, zo van 14:00 tot 18:00)
Organisatie
stedelijke musea Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
hello@landscapeskortrijk.be
Links

In de exporeeks Landscapes volg je beeldenmakers van vroeger en nu in hun zoektocht naar technieken om landschappen zo overtuigend en toegankelijk mogelijk te maken. Landscapes 2.0 verkent de raakvlakken tussen schilderkunst en gamedesign, maar toont ook hoe hedendaagse kunstenaars uit diverse technieken putten om nieuwe, indrukwekkende omgevingen te scheppen.
In dit parcours van uitzonderlijk verfijnde schilderijen en virtuele, interactieve omgevingen ontdek je niet alleen de impact van klassiek vakmanschap, maar ook de ontelbare mogelijkheden die nieuwe technologie ons kan bieden.
Wandel binnen in een wereld in volle verandering en ontdek wat er gebeurt wanneer verleden en toekomst de handen in elkaar slaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid