KD's gezinszoektocht 'Met Jaek en Nink over de Frontieren'

Ontdek spelenderwijs de rijke geschiedenis van Wervik en onze Franse zusterstad Wervicq-Sud. Tijdens een korte wandeling (+/- 4km) krijgen de kids een reeks zoekopdrachtjes voorgeschoteld. Brengen ze die tot een goed einde, dan leveren die telkens een letter op. Topspeurneuzen die erin slagen de letterpuzzel op te lossen vallen misschien wel in de prijzen…! Kortom: een leuke gezinsactiviteit! ...


Waar
Nationaal Tabaksmuseum
Koestraat 63, 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Dienst Toerisme Wervik
Contact
Fax: 056/95.24.25, toerisme@wervik.be
Links

Ontdek spelenderwijs de rijke geschiedenis van Wervik en onze Franse zusterstad Wervicq-Sud.
Tijdens een korte wandeling (+/- 4km) krijgen de kids een reeks zoekopdrachtjes voorgeschoteld. Brengen ze die tot een goed einde, dan leveren die telkens een letter op. Topspeurneuzen die erin slagen de letterpuzzel op te lossen vallen misschien wel in de prijzen…! Kortom: een leuke gezinsactiviteit!

Het deelname formulier met de opdrachtjes en de routebeschrijving kan je hier downloaden: https://www.wervik.be/media/1928/download. Deelnemen kan tot en met zondag 18 april 2021.

Opgelet!
Deze zoektocht loopt ook doorheen Wervicq-Sud. Door de coronamaatregelen zijn de grenzen voorlopig nog gesloten. Vermoedelijk kan je deze zoektocht inplannen vanaf 15 juni.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid