Johnny Cash - The Man And The Music | DOMINIQUE VAN MALDER & RIDE THIS TRAIN

Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. Deze voorstelling brengt die twee werelden samen in een cultureel verantwoorde avond voor theater- en muziekliefhebbers! Voor de muziek zorgt de zeskoppige band Ride This Train. Deze worden de beste Johnny Cash tributeband van België en omstreken ...


Waar
Kubox
Kattestraat 188, 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vrijetijdsdienst Kuurne
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €
Reservatie
www.kuurne.be/tickets
Contact
tickets@kuurne.be
Fax: 056362050
Leeftijd
16+
Links

Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. Deze voorstelling brengt die twee werelden samen in een cultureel verantwoorde avond voor theater- en muziekliefhebbers!

Voor de muziek zorgt de zeskoppige band Ride This Train. Deze worden de beste Johnny Cash tributeband van België en omstreken genoemd. Uiteraard passeren alle hits van the man in black. Want zoals hij zelf ooit zei "Er is maar één ding beter dan een hit van Johnny Cash en dat is een verzameling van hits van Johnny Cash" De straffe bandleden herken je ongetwijfeld van De Dolfijntjes en Les Sacs A Sacs.

Maar naast de band, de hits en de vergeten parels zorgt acteur Dominique Van Malder voor hoogstaand spelplezier. Hij speelt Franky, een extra bandlid en stoorzender want Franky heeft het niet makkelijk. Hij heeft een gouden hart maar is wat labiel.. Hij denkt dat hij Johnny Cash is!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid