Info 'Energietips in huis, de renovatiecoach, energielening en groepsaankoop groene energie'

Niemand hoeft nog overtuigd te worden van het feit dat de energieprijzen de voorbije jaren sterk stegen. Dit heeft er mee voor gezorgd dat er steeds meer aandacht en interesse is voor zuinig omspringen met energie in onze woning. Jana Durnez, medewerker Energie van het Sociaal Huis, geeft ons de nodige tips over hoe je zuiniger kunt verwarmen, wassen, koken, koelen, vriezen enz. Daarnaast ...


Waar
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Gulleheemlaan 20, 8560 Gullegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
hetknooppunt@wevelgem.be
Telefoon: 056 43 20 80
Contact
hetknooppunt@wevelgem.be
Fax: 056 43 20 80

Niemand hoeft nog overtuigd te worden van het feit dat de energieprijzen de voorbije jaren sterk stegen. Dit heeft er mee voor gezorgd dat er steeds meer aandacht en interesse is voor zuinig omspringen met energie in onze woning.
Jana Durnez, medewerker Energie van het Sociaal Huis, geeft ons de nodige tips over hoe je zuiniger kunt verwarmen, wassen, koken, koelen, vriezen enz. Daarnaast staat ze stil bij de functie van de renovatiecoach en de energielening. De renovatiecoach geeft gratis advies bij allerlei renovaties en biedt ondersteuning bij het zoeken van de offertes … De energielening is een renteloze lening van de Vlaamse overheid waarmee bepaalde renovatiewerken kunnen worden gefinancierd.
Daarna geeft Christine Descheemaeker, duurzaamheidsambtenaar van gemeente Wevelgem, je een woordje uitleg over de groepsaankoop 100 % groene stroom van de provincie West-Vlaanderen. Indien gewenst kun je nadien volledig vrijblijvend hierop instappen.
Breng je eindafrekening gas en elektriciteit mee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid