Het Houten Huis / Speeltheater Holland: Adios

Familievoorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar. Een oude vrouw zit mijmerend bij de kachel. Buiten kraakt de appelboom in de wind. Terwijl ze thee inschenkt, dwalen haar gedachten af… Het hondje blaft als er uit de theepot een piepklein mannetje kruipt, het is haar geliefde van vroeger. Over het behang vliegen vogels voorbij, een pyjama vraagt haar ten dans. Langzaam brengt de kamer een ...


Waar
CC De Steiger
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Reservatie
info@ccdesteiger.be
www.ccdesteiger.be/nl/programma/theat...
Telefoon: 056 515891
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 515891
Leeftijd
7+
Links

Familievoorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar.

Een oude vrouw zit mijmerend bij de kachel. Buiten kraakt de appelboom in de wind. Terwijl ze thee inschenkt, dwalen haar gedachten af… Het hondje blaft als er uit de theepot een piepklein mannetje kruipt, het is haar geliefde van vroeger. Over het behang vliegen vogels voorbij, een pyjama vraagt haar ten dans. Langzaam brengt de kamer een vervlogen wereld tot leven.

Deze voorstelling werd een eerste keer gecreëerd in 2010. Een jaar later won ‘Adios’ de Gouden Krekel, een Nederlandse prijs voor meest indrukwekkende productie. In het juryrapport lazen we: “Alles klopt aan de voorstelling. Wonderschoon is de muziek, ontroerend het breekbare spel, trefzeker en verfijnd de regie vol ingenieuze, humorvolle vondsten. Een voorstelling die het publiek tot tranen toe roert.”

Ook de pers was unaniem lovend:
“Troostrijke, poëtische voorstelling.” (De Volkskrant)
“Alles valt op zijn plek in poëtisch Adios... Zorgvuldig gecomponeerde ode aan de liefde in beeld en geluid.” (Noord Hollands Dagblad)

Regie: Elien van den Hoek
Muziek en spel: Martin Franke, Raimund Gross
Spel: Inez de Bruin, Michel Visser
Maskers en kostuums: Daan Bakker, Geertje Masselink
Decorontwerp: Onny Huisink, Elien van den Hoek - Techniek: Tjarko van Heese, Gerrit Schilp, Roy Vermeer
Scènefotografie: Saris & den Engelsman - Coaching: Onny Huisink - Speeltheater Holland
Foto: Elien van den Hoek
Met dank aan: alle (oud) medewerkers van Speeltheater Holland
Kaarten: € 8 - € 7 met reductie - leden van de Gezinsbond krijgen € 2,00 euro per ticket terug op hun gezinsspaarkaart (alleen voor losse tickets)
Niet genummerd
Organisatie: CC De Steiger m.m.v. Gezinsbond Menen

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid