Google Drive, foto's en WE transfer DCV 17/12/19

In een vorige sessie maakten we kennis met de Cloud, de verschillende clouddiensten en de mogelijkheden die ons dit biedt. Tijdens deze workshop maken we gebruik van Google Drive. Als bezitter van een Androidtoestel (smartphone of tablet) heb je als account een opslagcapaciteit van niet minder dan 15 gigabyte (GB) om daar je meest waardevolle documenten te bewaren (of te back-uppen) en te ...


Waar
Dienstencentrum De Vlinder
Kollegeplein 5, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Dienstencentrum De Vlinder
Prijs
€ 6.0
Contact
devlinder@zbharelbeke.be
Telefoon: 056 73 53 90

In een vorige sessie maakten we kennis met de Cloud, de verschillende clouddiensten en de mogelijkheden die ons dit biedt.
Tijdens deze workshop maken we gebruik van Google Drive. Als bezitter van een Androidtoestel (smartphone of tablet) heb je als account een opslagcapaciteit van niet minder dan 15 gigabyte (GB) om daar je meest waardevolle documenten te bewaren (of te back-uppen) en te synchroniseren.
We bekijken ook Google Foto’s waar een back-up gemaakt wordt van je foto’s en video’s met een gratis onbeperkte opslagruimte met een hoge kwaliteit.
Tot slot maken we ook gebruik van de diensten van WeTransfer om grotere bestanden door te sturen. Voor de sessie breng je je Androidsmartphone of -tablet (opgeladen) mee.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid