Golden Classic rally en concours d'élégance

U bent een echte oldtimerliefhebber? Dan zal ons bijzonder Golden Classic programma u ongetwijfeld kunnen boeien! Neem deel aan de mooie rally en de concours d’élégance. Classic cars, motors, tractoren en scooters van minstens 25 jaar oud zijn allemaal welkom. Uw kledij mag zeker aangepast zijn aan de stijl van uw voertuig. Wees welkom op de receptie om 19u en tot in de puntjes verzorgde barbecue!


Waar
Lauweplaats
Lauweplaats /, 8930 Lauwe
Wanneer
Prijs
€ 35.0 Voor de inschrijving voor de rally, de rallyplaten, de gezellige receptie en heerlijke barbecue betaalt u maar €35. Het is ook mogelijk om alleen naar de receptie en barbecue te komen, dan betaalt u ook maar €35. Schrijf u snel in, de plaatsen zijn beperkt.
Links

U bent een echte oldtimerliefhebber? Dan zal ons bijzonder Golden Classic programma u ongetwijfeld kunnen boeien.

De eerste editie van de Golden River Classic vindt plaats op zaterdag 26 september in Lauwe, het zal een onvergetelijke en mooie dag worden. Snel inschrijven is de boodschap!

U kan deelnemen aan de rally en/of de concours d’élégance. De deelnemers voor de rally worden met hun voertuig om 10u op Lauweplaats verwacht, classic cars, motors, tractoren en scooters van minstens 25 jaar oud zijn allemaal welkom. Uw kledij mag zeker aangepast zijn aan de stijl van uw voertuig. Wanneer uw voertuig van de jaren ’60 is, dan mag u zich gerust voor één dag uitdossen in een kleurrijke en stijlvolle dandy. Vrouwelijke deelnemers kunnen de looks van Twiggy of Jackie Kennedy stelen. Zo maakt u ook kans om de prijs te winnen van ‘Mooist Geklede Persoon/Koppel’ op de concours d’élégance.

Het startschot van de rally wordt om 13 uur gegeven op Lauweplaats, daar zullen alle opgeblonken voertuigen de race aanvangen. We hebben voor u een uitzonderlijk mooi parcours samengesteld, aan de hand van uw roadbook kan u zich een weg banen tussen de groene velden en charmante dorpen. De winnaars van de rally komen rond 17 uur aan op Lauweplaats en ontvangen een prachtige trofee. Bent u klaar om de beker in de lucht te steken?
De concours d’élégance, de magnifieke schoonheidswedstrijd voor de mooiste voertuigen, mag u absoluut niet missen. Zorg ervoor dat u zeker om 18 uur op Lauweplaats aanwezig bent. Ook met de concours d’ élégance zijn er fantastische prijzen te winnen. Maak kans op de prijs voor ‘Mooiste Wagen’, ‘Mooiste Motor’, ‘Mooiste Scooter’, ‘Mooiste Tractor’ en ‘Mooist Geklede Persoon/Koppel’.

Nadat u de schoonheid van de voertuigen heeft kunnen aanschouwen, kan iedereen die ingeschreven is voor de rally om 19 uur nagenieten van een drankje en een hapje op de receptie in een prachtig aangeklede tent op Lauweplaats. U bent ook van harte welkom op de tot in de puntjes verzorgde barbecue in retrosfeer vanaf 20 uur. Nadien kan u zich helemaal laten gaan op de muziek van verschillende bands en dj’s. De hele avond lang is er ook randanimatie voorzien.

Voor de inschrijving voor de rally, de gezellige receptie en heerlijke barbecue betaalt u maar €35. Het is ook mogelijk om alleen naar de receptie en barbecue te komen, dan betaalt u ook maar €35.

De plaatsen zijn beperkt. Schrijf u snel in met uw auto, motor, scooter of tractor op onze website: http://goldenriverclassic.be/ Met welk paradepaardje neemt u deel? Laat ons niet langer in spanning wachten en deel een foto op onze Facebook wall: https://www.facebook.com/goldenriverclassic

Meer informatie of vragen over het evenement? Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/goldenriverclassic of mail naar info@goldenriverclassic.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid