Frango, BEDFORD en Kapitein Hankock

De Kapitein genaamd Hankock speelt eigen nummers, covers, eigen interpretaties van bestaande nummers in het West-Vlaams dialect uit Menen-Rekkem, schlagers . Hij is “geboren” onder de vleugels van Villa Voortman, van wie bezoekers hem begeleiden . BEDFORD is een nieuw project met teksten van Tine Moniek en klankjes van Nicolas Van Elslander. Ontstaan na enkele improsessies in De Voormalige ...


Waar
Café De Living
Vrijheidsboomplaats 5, 8930 Lauwe (Menen)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Café De Living
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
info@cafe-deliving.be
Contact
info@cafe-deliving.be

De Kapitein genaamd Hankock speelt eigen nummers, covers, eigen interpretaties van bestaande nummers in het West-Vlaams dialect uit Menen-Rekkem, schlagers . Hij is “geboren” onder de vleugels van Villa Voortman, van wie bezoekers hem begeleiden .
BEDFORD is een nieuw project met teksten van Tine Moniek en klankjes van Nicolas Van Elslander. Ontstaan na enkele improsessies in De Voormalige Griek en De Voormalige Naast De Griek in Menen. De mix is op z’n minst gewaagd te noemen.
Frango is een jonge band uit het Antwerpse. Ze brengen eigen meeslepende songs die bijna nostalgisch aanvoelen. Aan de hand van metaforen en parabels nemen ze je mee op een muzikale tocht tussen rede en delirium.
Op zaterdag 8 februari brengen ze hun repertoire live @ cafe De Living. Iedereen welkom! (=gratis toegang)

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid