Filmdiner THE LUNCHBOX

Het concept van filmdiner is simpel. Een heerlijke maaltijd gevolgd door een verrukkelijke film: dé ingrediënten voor een gezellige avond. Naast klank en beeld voorzien wij jou deze avond ook van smaak! Formule diner (19 uur/ 25€) = maaltijd, drankje en de film.Plaatsen voor het filmdiner zijn beperkt! Snel reserveren is dan ook de boodschap. Wie enkel naar de film komt (20u15/ 6 euro of 24 ...


Waar
CC Guldenberg
Acaciastraat 1, 8560 Wevelgem
Wanneer
29/10 van 14:15 to22:00
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 6.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.2 Basistarief: 6,00 €
Reservatie
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495
Links

Het concept van filmdiner is simpel. Een heerlijke maaltijd gevolgd door een verrukkelijke film: dé ingrediënten voor een gezellige avond. Naast klank en beeld voorzien wij jou deze avond ook van smaak!

Formule diner (19 uur/ 25€) = maaltijd, drankje en de film.Plaatsen voor het filmdiner zijn beperkt! Snel reserveren is dan ook de boodschap.

Wie enkel naar de film komt (20u15/ 6 euro of 24 UiTPASpunten), nodigen we ook na de voorstelling uit in de foyer om iets te komen drinken in het thema van de avond.

Voor deze editie nodigden we een kenner van de Indische keuken uit, die talrijke Indische gerechten op tafel zal toveren. Ken je de Indische keuken? Verwacht je onder andere aan thali (fingerfoodhapjes), dosa (knapperige pannenkoek) en lassi (traditioneel drankje).

Na de maaltijd kijken we naar The Lunchbox. We volgen er huisvrouw Ila die een nieuwe poging onderneemt om wat meer pit in haar huwelijk te brengen. Op aanraden van haar buurvrouw bereidt ze de lekkerste maaltijden voor de lunchbox van haar echtgenoot. Per ongeluk belandt deze op het bureau van de ongelukkige en eenzame kantoormedewerker Saajan. Wanneer Ila dit ontdekt, stopt ze een briefje in de trommel. Het is het begin van een lange lunchtrommel-correspondentie, die de twee gebruiken om hun hart te luchten. Er groeit iets moois.

The Lunchbox is geen nieuwe, maar wel een zeer leuke, luchtige film die enkele jaren geleden heel goed ontvangen werd in o.a. Cannes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid