fABULEUS|Hanna Mampuys 'Softies' - Geannuleerd

Familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. Een dans- en circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn. Zacht is het nieuwe stoer! Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel, waarin ze gevaar opzoeken en tegelijk gevaarlijk dicht bij elkaar komen. ‘Softies’ doorbreekt de clichés over wat stoer is en wat flauw, over hoe meisjes en jongens zich gedragen, ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Leeftijd
6+
Links

Familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.
Een dans- en circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn.
Zacht is het nieuwe stoer!
Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel, waarin ze gevaar opzoeken en tegelijk gevaarlijk dicht bij elkaar komen.
‘Softies’ doorbreekt de clichés over wat stoer is en wat flauw, over hoe meisjes en jongens zich gedragen, over hoe circus of dans er zou moeten uitzien.
Hanna Mampuys is acrobate, circusmaakster en choreografe. Met haar collectief There There Company werkt ze al enkele jaren aan een eigen vorm binnen het hedendaagse circus. Op vraag van fABULEUS richt ze zich voor het eerst expliciet op een jong publiek.
“Acrobatie is de circustak met de spannendste mogelijkheden, zeker in combinatie met dans. In Softies bundelt circuschoreograaf Hanna Mampuys het beste van beide werelden. Softies is woordloos, maar wonderrijk.” (De Standaard)
“Softies is gelukkig geen spektakelshow met opgeblazen circuskunstjes, maar een organische mengeling van acrobatie en dans. Spits, raak, kunstig, steeds mild en zacht mooi.” (Theaterkrant.nl)
Creatie: Hanna Mampuys
Spel: Agustina Ballester, Leon Börgens, Piet Van Dycke
Dramaturgie: Marie Peeters
Scènebeeld en kostuums: Leila Boukhalfa
Licht: Reynaldo Ramperssad
Artistiek advies: Randi De Vlieghe, Toon Van Gramberen
Coproductie: STUK en Perpodium
Met de steun van: Circuscentrum, de stad Leuven, de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische federale overheid
Kaarten: € 8 - € 7 met reductie
Leden van de Gezinsbond krijgen € 2 per ticket terug op hun gezinsspaarkaart (alleen voor losse tickets)
Niet genummerd
Organisatie: CC De Steiger m.m.v. Gezinsbond Menen

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid