Expo 'Niets om alles' - Jan Dheedene

Van 23 november tot 29 december 2019 komt in Galerie 10 a een solotentoonstelling van Jan Dheedene. Met 'niets om alles' brengt Jan Dheedene schilderijen en sculpturen die gerust heel uniek te noemen zijn. De natuur is voor Jan Dheedene een geweldige inspiratiebron. De kunstenaar leeft in een bijzonder groene omgeving die hij zelf laat meewerken via permacultuur. In een zekere zin kun je die ...


Waar
Galerie 10a
Zolderstraat 10a, 8553 Otegem (Zwevegem)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Galerie 10a
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Links

Van 23 november tot 29 december 2019 komt in Galerie 10 a een solotentoonstelling van Jan Dheedene. Met 'niets om alles' brengt Jan Dheedene schilderijen en sculpturen die gerust heel uniek te noemen zijn.
De natuur is voor Jan Dheedene een geweldige inspiratiebron. De kunstenaar leeft in een bijzonder groene omgeving die hij zelf laat meewerken via permacultuur. In een zekere zin kun je die manier van tuinieren ook terug vinden in zijn werken. Soms merk je dat aan de manier waarop hij de verf haar werk laat doen of hoe hij aandacht geeft aan het onverwachte. Dat laatste vindt de kunstenaar ook terug bij zijn passie voor improvisatie in jazz.
Terwijl alles om ons heen steeds versnelt, lijkt Jan Dheedenes werk precies het tegenovergestelde te doen. De kwetsbaarheid en onvoorspelbaarheid die hij in natuurlijke processen vindt, zijn ook aanwezig in zijn schilderijen en sculpturen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid