" Een boom is meer dan er staat " - Expo, lezingen, poëzie, muziek rond bomen.

Bomen zijn de zuurstof van onze aarde. De filter voor onze longen. Hun wortels weven zich doorheen de geschiedenis van de mens. Zonder bomen geen paard en kar. Zonder bomen geen schaduw. Geen boekdrukkunst. Met de expositie ‘Een boom is meer dan er staat’ brengt de Egelantier een ode aan bomen. Jos en Ann, de mensen achter de Egelantier, nodigden kunstenaars, schrijvers en dichters uit die ...


Waar
De Egelantier
Zwevegemstraat 83, 8553 Otegem (Zwevegem)
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
info@egelantier.be
Telefoon: 056 776396
Contact
info@egelantier.be
Fax: 056 776396, 0475 923464
Links

Bomen zijn de zuurstof van onze aarde. De filter voor onze longen. Hun wortels weven zich doorheen de geschiedenis van de mens. Zonder bomen geen paard en kar. Zonder bomen geen schaduw. Geen boekdrukkunst. Met de expositie ‘Een boom is meer dan er staat’ brengt de Egelantier een ode aan bomen. Jos en Ann, de mensen achter de Egelantier, nodigden kunstenaars, schrijvers en dichters uit die zich door bomen laten inspireren.
Deelnemende kunstenaars: Pieter Jan Martyn, Tom van Ryckeghem, Hans Vandekerckhove, Griet Dobbels, Stijn Cole, Stief Desmet, Maen Florin, Studio Simple.
Doorheen de maanden mei en juni staan verschillende activiteiten gepland. Met oa. een lezing over hoe bomen kunstenaars inspireren, een landschapswandeling, poëzie en nog veel meer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid