Double bill: Geike en Hydrogen Sea

Jarenlang was Geike Arnaert hét gezicht van Hooverphonic tot ze er in 2008 voor koos om solo verder te gaan. Een bochtig parcours langsheen diverse muzikale samenwerkingen, het album For The Beauty Of Confusion en een monsterhit met BLØF bracht de Poperingse nu bij de release van Lost in time. Een album waarvoor ze samen met Joost Zweegers (Novastar) 10 pareltjes bij elkaar zong en schreef. ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
12/12 van 20:00 to21:30
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 25.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 5.0 Basistarief: 25,00 €; -26 jaar: 11,00 €
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Jarenlang was Geike Arnaert hét gezicht van Hooverphonic tot ze er in 2008 voor koos om solo verder te gaan. Een bochtig parcours langsheen diverse muzikale samenwerkingen, het album For The Beauty Of Confusion en een monsterhit met BLØF bracht de Poperingse nu bij de release van Lost in time. Een album waarvoor ze samen met Joost Zweegers (Novastar) 10 pareltjes bij elkaar zong en schreef. Deze knappe popsongs zijn helemaal haar ding en radio, tv en pers waren unaniem: het Hooverphonic-juk wordt bij deze eindelijk volledig afgeschud.
Fans van ‘Zoutelande’, Hooverphonic-klassiekers en een prachtige stem: ontdek achter het verlegen meisje een hele straffe madam.

Het dromerige Hydrogen Sea vult de schouwburg met frisse, uitgepuurde electronica van Pj Seaux in combinatie met de prachtige stem van Birsen Uçar. Met stem, een vleugelpiano, en een hele voorraad aan analoge effecten doen ze je, in aanloop naar Geike, naar adem happen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid