Digidokter Menen: Kennismaking met Facebook (Carina Gülcher)

Ruim 1 op de 2 Belgen maakt gebruik van Facebook om contact te houden met vrienden. In je Facebook-gebruikersprofiel geef je aan wie je bent en wat jou boeit. Via de ‘statusbalk’ kan je aangeven waar je op dit eigenste moment mee bezig bent. Je kan daarnaast ook foto’s en video’s delen, interessante links doorspelen, evenementen ruchtbaarheid geven, enzoverder. Wat je op Facebook plaatst, is ...


Waar
Bibliotheek Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Bibliotheek Menen
Prijs
€ 5.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.0 Basistarief: 5,00 €
Contact
bibliotheek@menen.be
Fax: 056 51 58 70

Ruim 1 op de 2 Belgen maakt gebruik van Facebook om contact te houden met vrienden.
In je Facebook-gebruikersprofiel geef je aan wie je bent en wat jou boeit. Via de ‘statusbalk’ kan je aangeven waar je op dit eigenste moment mee bezig bent.
Je kan daarnaast ook foto’s en video’s delen, interessante links doorspelen, evenementen ruchtbaarheid geven, enzoverder.

Wat je op Facebook plaatst, is echter niet gemakkelijk af te schermen van een wijder publiek. Je moet dus goed nadenken wat je er wel en juist niet op plaatst.

Deze en vele anderen vragen komen aan bod in deze lezing. Heb je daarna nog vragen, stel ze gerust.
Carina Gülcher is lesgeefster en zaakvoerder (computertrainer.be) met als missie om complexe zaken op een eenvoudige, rustige en geduldige manier over te brengen.

Partners: CC De Steiger en VormingPlus

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid