Digi-wadde? (online) Een google-account maken om apps te installeren

Het is belangrijk om de basis te kennen van computer, smartphone of internet. Door corona-maatregelen zijn contacten en diensten meer digitaal. Zo kunnen we contact houden en toch afstand bewaren. Dit najaar starten er nieuwe cursussen waar je over computers en smartphones kan leren. Er bestaan ook computerassistenten die gratis helpen. In de bib en in de wijkcentra kan je alle informatie ...


Waar
bij u thuis
thuis , 8510 Marke (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Wijkcentrum Cirkant
Prijs
gratis
Contact
wijkteam.marke@kortrijk.be
Fax: 056 240825
Leeftijd
18+
Links

Het is belangrijk om de basis te kennen van computer, smartphone of internet. Door corona-maatregelen zijn contacten en diensten meer digitaal. Zo kunnen we contact houden en toch afstand bewaren.

Dit najaar starten er nieuwe cursussen waar je over computers en smartphones kan leren. Er bestaan ook computerassistenten die gratis helpen. In de bib en in de wijkcentra kan je alle informatie krijgen.

In september starten we alvast met 2 digitale lessen: je kan de les thuis volgen op je computer, smartphone of tablet. Dit is gratis.
- Dinsdag 22/9, 10u-11u: informatie opzoeken op het internet
- Dinsdag 29/9: 10u-11u: google-account maken om apps te installeren

Je kan inschrijven via wijkteam Marke: 056/24 08 25, wijkteam.marke@kortrijk.be
Als je bent ingeschreven, zal je alle informatie krijgen over hoe het werkt. Als je dan nog vragen hebt, zullen we je helpen.
Heb je interesse, maar heb je geen toestel? Geen probleem, we zoeken een oplossing zodat je de les op een andere manier kan volgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid