De Warmste Woef

Op zondag 15 december organiseert cvo MIRAS ‘De Warmste Woef’ in campus Kortrijk. We willen hiervan graag het allerwarmste hondenevent maken. De opbrengst gaat integraal naar onze drie goede doelen die zich inzetten in de strijd tegen armoede: vzw A’kzie, vzw De Kier en vzw Boothuis. We stellen die dag ons gebouw open van 10u tot 18u voor workshops, een mini hondenkerstmarkt, er kan lekkers ...


Waar
cvo MIRAS
Nelson Mandelaplein 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
cvo MIRAS
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €
Links

Op zondag 15 december organiseert cvo MIRAS ‘De Warmste Woef’ in campus Kortrijk. We willen hiervan graag het allerwarmste hondenevent maken. De opbrengst gaat integraal naar onze drie goede doelen die zich inzetten in de strijd tegen armoede: vzw A’kzie, vzw De Kier en vzw Boothuis.

We stellen die dag ons gebouw open van 10u tot 18u voor workshops, een mini hondenkerstmarkt, er kan lekkers gegeten en gedronken worden, je kan een leuke foto van je huisdier laten maken en er is een wandeling waar je, met of zonder hond, aan kan deelnemen.

Voor de wandeling kan er van 10u tot 16u ingeschreven worden. Deze wandeltocht is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en voor kinderwagens, maar natuurlijk ook voor onze geliefde viervoeters! Inschrijven voor de wandeling kan in campus Kortrijk (Nelson Mandelaplein 1). De kostprijs bedraagt € 5/pp voor volwassenen en € 3/pp voor kinderen tot 12 jaar. Op de tussenstop krijgt iedereen een warm drankje. Na de wandeling kan een leuke goodiebag worden opgehaald (zolang de voorraad strekt) en kan er iets genuttigd worden in onze cafetaria.

Hieronder een overzicht van de activiteiten.
Schrijf je tijdig in voor de workshops en de lezingen!
* (honden)wandeling 7 of 10 km
* workshop 'De warmste hondenkoekjes'
* workshop 'Mijn eigen snuffelmat'
* workshop 'Kennismaking met hoopers'
* workshop 'Introductie puzzelen met je hond'
* workshop 'Hoe leert een hond iets aan?'
* workshop 'Personaliseer een kledingstuk, kussensloop, eetbakje, ... voor je hond!
* lezing 'EHBO voor de hond'
* lezing 'WAF!' Of is het 'WOEF!'
* ga op de foto met je honden
* mini hondenkerstmarkt

Meer info? www.miras.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid