Cursussen Lichaamsverzorging (schoonheidsspecialist, kleur- en stijlconsulent) Zwevegem

Bezorg je mensen graag een mooi, verzorgd uiterlijk en een moment van relaxatie? Dan is de opleiding Schoonheidsspecialist zeker iets voor jou. De volledige opleiding bestaat uit vijf deelgebieden: Handverzorging, Voetverzorging, Gelaatsverzorging, Make-up en Lichaamsverzorging en is zeer volledig (all-in), zowel theoretisch als praktisch, zodat je bij het volgen van congressen, bijscholingen ...


Waar
CVO Scala - H. Consciencestraat
H. Consciencestraat 1A, 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CVO Scala
Leeftijd
18+
Links

Bezorg je mensen graag een mooi, verzorgd uiterlijk en een moment van relaxatie?
Dan is de opleiding Schoonheidsspecialist zeker iets voor jou.

De volledige opleiding bestaat uit vijf deelgebieden: Handverzorging, Voetverzorging, Gelaatsverzorging, Make-up en Lichaamsverzorging en is zeer volledig (all-in), zowel theoretisch als praktisch, zodat je bij het volgen van congressen, bijscholingen … niet voor verrassingen komt te staan.

Alle technieken worden geïntegreerd in de lessen, ook specifieke technieken, zoals een acnebehandeling met lymfedrainage, een antirimpelbehandeling, een wimperlifting, en de behandeling van allerlei huiden nagelaandoeningen. Als je alle modules doorlopen hebt, kan je met een erkend certificaat het beroep van schoonheidsspecialist uitoefenen.

Richt je je liever op een bepaalde specialiteit? Dan hebben we voor jou de opleidingen Masseur (geen voorkennis vereist!), Nagelstylist of Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger.

Masseur
Wil je je volledig laten gaan in de relaxatie, dan is deze opleiding iets voor jou! Je leert er handelingen van de klassieke, manuele massage en verwerft een grondige theoretische kennis van producten, de huid, anatomie, fysiologie en pathologie van de verschillende lichaamsstelsels. Je leert de behandeling flexibel aanpassen aan de invloeden ervan op het lichaam en aan het reactievermogen van de huid. Je kan je verder specialiseren in verzorgingen zoals rugverzorging, lichaamspeeling, anticellulitebehandeling, hotstone- en kruidenstempelmassage.

Nagelstylist
Voor een totaalopleiding Nagelstylist ben je bij ons aan het juiste adres. Je leert volop met acryl en met gel werken, je leert methodes om nagels te verlengen, te modelleren, bij te werken, te herstellen en alle mogelijke manieren om kunstnagels met nailart te versieren. Je leert alert zijn voor mogelijke indicaties en contra-indicaties voor nagelstyling. Ook de laatste nieuwe methodes en producten komen uitgebreid aan bod.

Zelfstandig Gespecialiseerd Voetverzorger
Ben je voetverzorger? Wil je je verder specialiseren en op die manier een grotere omzet behalen? In deze module leer je alle specialisatietechnieken (onychoplastie, orthonyxie, orthoplastie) op modellen toepassen. Diabetes en de diabetische voet bestuderen we grondig, zodat je diabetespatiënten correct kan screenen,verzorgen en adviseren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid