Carrying my father - ThereThere Company (GEANNULEERD)

WEGENS DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN WERD DEZE VOORSTELLING GEANNULEERD ! Vier zonen met hun vader. Vier circusartiesten met hun vaders. Acht lichamen die misschien niet even sterk zijn, maar wel even krachtig in hun eigenheid en interactie met elkaar. In hun liefde en respect voor elkaar. Acht volwassen mannen dragen elkaar, testen elkaar, ontmoeten elkaar waar we het niet zouden verwachten. ...


Waar
OC Marke
Hellestraat 6, 8510 Marke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €; -26: 6,00 €
Reservatie
www.schouwburgkortrijk.be/voorstellin...
Telefoon: +32 (0)56 23 98 55
Contact
Fax: +32 (0)56 23 98 55, +32 (0)56 23 98 55
Links

WEGENS DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN WERD DEZE VOORSTELLING GEANNULEERD !
Vier zonen met hun vader. Vier circusartiesten met hun vaders.
Acht lichamen die misschien niet even sterk zijn, maar wel even krachtig in hun eigenheid en interactie met elkaar. In hun liefde en respect voor elkaar.
Acht volwassen mannen dragen elkaar, testen elkaar, ontmoeten elkaar waar we het niet zouden verwachten.
Een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over het ouder wordende lichaam en het omkeren van de zorgtaken tussen de generaties. Over lichamen en relaties onderhevig aan de tijd.
Kortom, een breekbare voorstelling die ontroert.
Een organisatie van Schouwburg Kortrijk & Perplx vzw.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid