Brasschaatse huisvrouwen

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast, passend bij hun stand weliswaar. De ene wil ...


Waar
GC Forum
Speiestraat 16, 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
GC Forum
Prijs
€ 25.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 5.0 Basistarief: 25,00 €
Reservatie
www.wervik.be/forum
Contact
Fax: 056 95 24 60
Links

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast, passend bij hun stand weliswaar. De ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere. Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart (vrouw van een invloedrijke antiquair). Ze is in haar nopjes want haar mistery guest daar kan geen enkele ‘vriendin’ aan tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd en van champagne voorzien beginnen de speculaties.
En dan komt het moment suprème .… Octavia heeft niet gelogen! Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss, ‘Ridge’ uit ‘The bold and the beautiful’) . De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen?
Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist.


cast: Ronn Moss, Myriam Bronzwaar, Leen Dendievel, Kader Gürbüz, Katrien De Becker, Martine De Jager en Guillaume Devos

Sommige passages zijn in het Engels, in dat geval is er steeds boventiteling te zien, zodat
niemand iets hoeft te missen.

Deze voorstelling is een organisatie van het Prethuis ism samenwerking met GC Forum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid