Bij-zonder landschap

De wereld verandert snel. Onze belangrijkste bondgenoten in de voedselproductie sterven uit. Honingbijen verdwijnen letterlijk uit hun korven en ook wilde bijen vinden moeilijk voedsel. Tijdens deze lezing gaan we op zoek naar de belangrijkste oorzaken en bekijken we de mogelijkheden voor een bijvriendelijk beheer van tuinen en parken, landbouw- en natuurgebieden. To bee or not to bee? That’s ...


Waar
Bibliotheek Anzegem
Landergemstraat 1a, 8570 Anzegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Minaraad Anzegem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
minaraad@anzegem.be
Contact
minaraad@anzegem.be

De wereld verandert snel. Onze belangrijkste bondgenoten in de voedselproductie sterven uit. Honingbijen verdwijnen letterlijk uit hun korven en ook wilde bijen vinden moeilijk voedsel. Tijdens deze lezing gaan we op zoek naar de belangrijkste oorzaken en bekijken we de mogelijkheden voor een bijvriendelijk beheer van tuinen en parken, landbouw- en natuurgebieden.
To bee or not to bee? That’s the question.

Gastspreker is Joeri Cortens, bioloog en werkzaam als educatief medewerker. Daarnaast is hij ook regelmatig te horen en te zien op radio en tv , zoals in: Wild van dieren (VTM) , Het zijn net mensen (VIER), De madammen en Weekwatchers (Radio 2).

Deze infoavond over bijen wordt georganiseerd door de Anzegemse minaraad in samenwerking met de bib Anzegem.
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht voor 2 maart 2020 via een mail met als onderwerp "infoavond bijen" en vermelding van de namen van de deelnemers naar minaraad@anzegem.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid