Beheerswerken in de Gavers / het reservaat

Natuurpunt kreeg het beheer van het reservaat in de Gavers in handen van de provincie. Op de eerste vrijwilligers beheerwerkdag wandelen we eerst even samen doorheen het domein en wordt het beheersplan voor de komende 6 jaar toegelicht. Daarna maken we de kijklijn vanuit de hut naar de 2 zuidelijke poelen vrij via hakhoutbeheer en verplaatsen we een takkenwal naar een rustplek voor vogels in ...


Waar
Parking Zuid van de Gavers
Eikenstraat 131, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Natuurpunt Gaverstreke
Contact
bart.lemey@gmail.com
Telefoon: 0474 51 67 55
Links

Natuurpunt kreeg het beheer van het reservaat in de Gavers in handen van de provincie. Op de eerste vrijwilligers beheerwerkdag wandelen we eerst even samen doorheen het domein en wordt het beheersplan voor de komende 6 jaar toegelicht.
Daarna maken we de kijklijn vanuit de hut naar de 2 zuidelijke poelen vrij via hakhoutbeheer en verplaatsen we een takkenwal naar een rustplek voor vogels in het water voor de kijkhut.
En natuurlijk klinken we samen op het nieuwe jaar, op het nieuwe natuurgebied in beheer en op de nieuwe vrijwilligers. Kortom, een nieuwjaarsreceptie in de buitenlucht als afsluiter. Welgekomen !

We verzamelen om 9u aan de poort van het reservaat (bij de vogelkijkhut /parking Zuid (Molen)

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid