Almeraya Flamenca - GEANNULEERD

Er is maar weinig dat de zuiderse sfeer van Spanje kan oproepen als flamenco. Het muziekgenre met bijhorende dans is een onafscheidelijk deel van de Spaanse cultuur en geldt dan ook als Spanjes belangrijkste culturele exportproduct. Met Almeraya Flamenca bundelen we het bétere hedendaagse flamencotalent uit Andalusië dat staat voor historie, bekwaamheid en zelfrespect. Maar het is vooral ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 21.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.2 Basistarief: 21,00 €; -26 j: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Er is maar weinig dat de zuiderse sfeer van Spanje kan oproepen als flamenco. Het muziekgenre met bijhorende dans is een onafscheidelijk deel van de Spaanse cultuur en geldt dan ook als Spanjes belangrijkste culturele exportproduct.

Met Almeraya Flamenca bundelen we het bétere hedendaagse flamencotalent uit Andalusië dat staat voor historie, bekwaamheid en zelfrespect. Maar het is vooral ongekunstelde en schitterende flamenco van absolute wereldtop. Laat je inpakken door dit kleurrijk en ritmisch totaalspektakel dat bruist van traditie.

‘De flamenco is er niet om te behagen, maar om het hart even te verscheuren en daarna volmaakter te herstellen’ – Ivo Hermans (schrijver en flamencokenner)

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid