Alexander Van Tournhout - Red Haired Man - Soiree PERPLX

Alexander Vantournhout interpreteert het absurdisme van de Russische schrijver Kharms tot een 90 minuten durende gekke en ook grappige performance. Korte tekstfragmenten worden verweven met circus, magie, poppentheater, dans, buikspreken en wie weet wat nog meer. Eén van de centrale thema’s in het werk van Kharms is het verdwijnen. Veel van zijn verhalen eindigen abrupt, waarbij een ...


Waar
Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €
Reservatie
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495
Links

Alexander Vantournhout interpreteert het absurdisme van de Russische schrijver Kharms tot een 90 minuten durende gekke en ook grappige performance. Korte tekstfragmenten worden verweven met circus, magie, poppentheater, dans, buikspreken en wie weet wat nog meer.
Eén van de centrale thema’s in het werk van Kharms is het verdwijnen. Veel van zijn verhalen eindigen abrupt, waarbij een hoofdpersonage ophoudt te bestaan. Dat is de wereld van zuiveringen en terreur waarin Kharms werkte. Een wereld waarin zijn vrienden en collega’s één voor één verdwenen en de rest afwachtte tot hun beurt kwam. Kharms werd in 1942 opgepakt en gek verklaard. Hij stierf de hongerdood in de gevangenis.
Alexander Vantournhout is laureaat van de voorlaatste editie van CircusNext, de belangrijkste Europese ondersteuning van nieuw circustalent en toert de wereld rond met zijn creaties. Hij is ook huisartiest bij PERPLX.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid