AFGELAST ! Boekvoorstelling - Berichten van de overkant, het derde (en laatste) boek van Marc Vanwijnsberghe

In navolging van de nationale richtlijnen schrapt Deerlijk alle activiteiten en evenementen tot en met 3 april of tot nader order. De boekvoorstelling werd dus afgelast. Na zijn autobiografische debuutroman ‘Doorbijten’ (2018), schreef auteur Marc Vanwynsberghe kort daarop het liefdesverhaal ‘Liefde in oorlogstijden’. Dit voorjaar volgt een derde – en volgens de auteur ook laatste – werk, ...


Waar
OC d'iefte
Hoogstraat 122, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Bibliotheek Deerlijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
bibliotheek@deerlijk.be
Telefoon: 056 72 35 06
Contact
bibliotheek@deerlijk.be
Fax: 056 72 35 06
Leeftijd
18+

In navolging van de nationale richtlijnen schrapt Deerlijk alle activiteiten en evenementen tot en met 3 april of tot nader order. De boekvoorstelling werd dus afgelast.

Na zijn autobiografische debuutroman ‘Doorbijten’ (2018), schreef auteur Marc Vanwynsberghe kort daarop het liefdesverhaal ‘Liefde in oorlogstijden’. Dit voorjaar volgt een derde – en volgens de auteur ook laatste – werk, ‘Berichten van de overkant’. Hij stelt het op 1 april voor in OC d’Iefte.

Het lijvige boek van ruim 400 bladzijden biedt ons een ongewone en fascinerende kijk op de zin van leven en dood en leven na de dood. Het eerste deel is een gedocumenteerde studie over de wereld van de paranormale en pseudowetenschappelijk verschijnselen. Met stijgende verwondering voert Vanwynsberghe de lezer mee van goochelkunst naar spiritisme en mystiek. Het tweede deel bevat de letterlijke weergave van een reeks berichten van de overkant die de auteur als medium mocht ontvangen tijdens vele seances met gelijkgestemden. Marc beschouwt dit boek als zijn spiritueel testament.

Ere-burgemeester Roger Terryn verzorgt een inleidend woord. Na de uiteenzetting gaat de auteur graag in op de vragen van het publiek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid